Λέων ο βασιλιάς (και όχι άδικα)

Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη από τη στιγμή που γεννήθηκες. Το ίδιο και η σχέση σου με τον αθλητισμό που είναι τρόπος ζωής σου. Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε καρδιακές νόσους γι'αυτό το έντονο περπάτημα και το τρέξιμο είναι σαν να φτιάχτηκαν για'σενα μιας και σου χαρίζουν τη φόρμα και την ευεξία που χρειάζεσαι για να παραμένεις αγέρωχος/η. Για τις γυναίκες οι latin χοροί είναι ένας τρόπος εκγύμνασης που θα μπορούσε να αποδειχθεί αυτό ακριβώς που χρειάζονται καθότι όχι μόνο βελτιώνουν τη στάση του σώματος, αλλά δυναμώνουν κιόλας τη πλάτη και τη σπονδυλική στήλη, σημεία που συχνά πυκνά τα νιώθετε εξαντλημένα και αδύναμα.
Με τη δύναμη του βασιλικού: Ο βασιλικός είναι γνωστός από αρχαιοτάτων χρόνων μιας και το κατανάλωναν (καθόλου τυχαία) οι Βασιλιάδες. Βοηθάει πολύ στη λειτουργία της καρδιάς και προσφέρει ευεξία σε σώμα και πνεύμα. Εξόπλισε τη κουζίνα σου με το αντίστοιχο αιθέριο έλαιο, πρόσθεσε μερικές σταγόνες στον ανάμεικτο φυσικό χυμό σου και θα με θυμηθείς. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ανάμεσα σε όλα τα προσόντα του, ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα. Χειμώνας έρχεται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.
Νιώθεις αρχηγός, και δεν αρκείσαι να καταναλώσεις ένα πιάτο φαγητό μόνο και μόνο για να χορτάσεις. Σου αρέσουν τα γκουρμέ γεύματα και οι εκλεπτυσμένες γεύσεις γι'αυτό και είναι πιθανότερο να σε πετύχουμε σε κάποιο ακριβό εστιατόριο έναντι μιας ταβέρνας.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design