Νευρική Ανορεξία...

Ένα πρόβλημα που έφτασε τα όρια του φαινομένου. Μια μάστιγα, πολύ καλά καθοδηγούμενη, από τη βιομηχανία της μόδας, της μουσικής σκηνής και διαφόρων άλλων μέσων διαφήμισης, που εμμένουν στην επιλογή κοκκαλιάρικων και ανορεξικών κοριτσιών, τα οποία έχουν καταλήξει εδώ και πολλά χρόνια να γίνουν κάτι παραπάνω από μια απλή μόδα.
Τα νούμερα των σχεδιαστών μικραίνουν ολοένα και περισσότερο. Και η αλήθεια είναι πως τα νεαρά κορίτσια μπαίνουν κάθε τόσο στη διαδικασία, να κάνουν δίαιτα για να μπορούν να "χαρούν" αυτό το νέο μικρό μαύρο φόρεμα που είδαν στη βιτρίνα και τους ξετρέλανε.
Και πόσο δυνατή προσωπικότητα πρέπει να έχει κάποιος τελικά για να μπορεί να βάλει όρια σε όλο αυτό το κατήφορο στον οποίο μπορεί να οδηγήσει μια απλή και αθώα "διατροφή". Οι γιατροί και οι διατροφολόγοι στέλνουν μηνύματα SOS προκειμένου να προειδοποιήσουν γονείς και εφήβους για όλους αυτούς τους κινδύνους που ελοχεύουν οι δίαιτες που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Ανέκαθεν πίστευα πως η απώλεια κιλών είναι μια υπόθεση αρκετά δύσκολη και χρειάζεται πείσμα και εγκράτεια. Γι'αυτό και συνιστώ ανεπιφύλακτα την επίσκεψη σε κάποιον ειδικό προκειμένου να δημιουργηθεί ένα καθαρά ατομικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει σε σωστά και ασφαλή, για την υγεία, αποτελέσματα. Ας μάθει επιτέλους το παιδί, το κορίτσι, η δεσποινίς και η γυναίκα πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στα περιοδικά. Τίποτα δεν είναι τόσο αθώο. Και τέλος, ας μάθουμε να έχουμε μια προσωπικότητα που δημιουργήθηκε κατόπιν δικής μας ωρίμανσης και όχι εξαιτίας κάποιον επιφανειακών ειδώλων.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design