Ιχθείς ο χαλλλλαρός...

Είσαι λίγο άβουλος, είσαι λίγο εύθικτος και γενικά είσαι ένας Ιχθύς που ok, ξέρουμε πολύ καλά και οι δυο μας, πως η άσκηση είναι μια λέξη που απουσιάζει πλήρως από το λεξιλόγιό σου. Εντάξει, έχεις και εσύ τα δίκια σου, δεν μπορώ να πω. Αλλά, εγώ θα το τολμήσω και θα σου προτείνω κάτι που νομίζω ότι θα σου αρέσει πολύ. Αυτό που χρειάζεσαι, είναι να ενδυναμώσεις τα πόδια σου, να σφίξεις το κορμό σου και να βελτιώσεις το κυκλοφοριακό σου. Θα σου πω λοιπόν, μία λέξη. Yogilates...
Ένας μαγικός συνδυασμός της yoga και του pilates, που έρχεται να σου "ταράξει τα νερά". Με τη καλή έννοια.  Το yogilates συνδυάζει μια σειρά ασκήσεων που θα βελτιώσουν όχι μόνο τη στάση του σώματός σου, αλλά και τις τεχνικές της αναπνοής σου, μιας και οι ασκήσεις χαλάρωσης γίνονται στην αρχή και όχι στο τέλος του προγράμματος όπως είθισται, αφενός για να προετοιμάσουν νου και σώμα αφετέρου για να “ανοίξει” το διάφραγμα σου.
Είναι που είσαι ευπαθής ομάδα όσον αφορά τα πόδια σου, και συχνά πυκνά πάσχεις από διάφορους μικροτραυματισμούς. Από διαστρέμματα μέχρι κράμπες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν σου προτείνω κάτι πιο hard core. Αλλά για εσένα που θέλεις να τολμήσεις κάτι πιο δυναμικό, και βαριέσαι εύκολα, έχω να σου προτείνω το λατρεμένο σου βασίλειο, που είναι πιο άλλο; Μα φυσικά το απλό νερό. Τα θαλάσσια σπορ είναι ιδανικά για έναν Ιχθύ, καθότι λίγο πολύ, θα έχεις παρατηρήσει και εσύ ο ίδιος, πως το νιώθεις ιδιαίτερα οικείο.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design