Αιγόκερως ο χαρισματικός...

Είσαι ένας φιλόδοξος και θετικός Αιγόκερως. Τίποτα δε σε πτοεί και πάντα βρίσκεις την άκρη σε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν ανεξαρτήτου σημασίας και έντασης. Για να αντιμετωπίσεις όμως όλη αυτή την ένταση και τη πίεση στην οποία υπόκεισαι κάθε τόσο πρέπει να έχεις πρώτα απ'όλα έναν γερό οργανισμό και ένα ακόμα πιο γερό σώμα. Αχίλλειες πτέρνες σου; Τα κόκαλα και τα δόντια. Κοινός παρονομαστής αυτών των δύο; Μα φυσικά το ασβέστιο. Συμβουλέψου το γιατρό ή το φαρμακοποιό σου, για την έξτρα λήψη του, μέσω σκευασμάτων.
Τα κόκαλά σου και ειδικά τα γόνατα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, καθότι λόγω του βάρους που ασκείται σε αυτά, καταπονούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Θα σου πρότεινα λοιπόν, να εξασκήσεις ιδιαίτερα, την από τη μέση και κάτω περιοχή σου. Μη ξεχνάς άλλωστε, πως το κλειδί για υγιή και δυνατά γόνατα είναι να μην χάσεις τον έλεγχο όσον αφορά το σωματικό σου βάρος. Τα ελεγχόμενα κιλά σε συνδυασμό με τα άνετα (ει δυνατόν ανατομικά), παπούτσια που στηρίζουν σωστά το σώμα θα σε γλιτώσουν από πόνους σε εκείνη τη περιοχή.
Θα σου προτείνω λοιπόν, το προσωπικό μου αγαπημένο (και επί πολλά χρόνια ευεξιακό μου σύμμαχο)  Aqua Aerobic. Η πισίνα βοηθάει να ενδυναμώσεις το σώμα σου, μειώνοντας στο ελάχιστο τους τραυματισμούς που ελλοχεύουν πάντα σε μια άσκηση. Επισκέψου το κολυμβητήριο της γειτονιάς σου ή κάποιο γυμναστήριο με πισίνα και μη διστάσεις να το δοκιμάσεις. Άλλωστε είμαι υπέρμαχος της κολύμβησης ως το μέγιστο τρόπο εκγύμνασης.
Τα δόντια σου είναι αυτά που θα μετατρέψουν το απλό χαμόγελο σε ένα αστραφτερό καθρέφτισμα της εσωτερικής σου υγείας. Τα δόντια είναι πολύτιμα και σπάνια τους δίνουμε τη δέουσα προσοχή. Αύξησε τη πρόσληψη βιταμίνης C για να δυναμώσεις το σμάλτο τους, και πρόσθεσε στη διατροφή σου σκληρές τροφές όπως μήλα και καρότα. Θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευεργετικά ανάμεσα στα γεύματα, όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να πλύνεις τα δόντια σου κατά τη γνωστή διαδικασία της οδοντόβουρτσας, απομακρύνοντας τις τροφές και προσδίδοντας την επιθυμητή λεύκανση.
 

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design