Dove Moisture body oil

Σήμερα θα σου πω για ένα καινούργιο μυστικό μου. Ένα προϊόν που τείνω να συνηθίζω περισσότερο όσο το χρησιμοποιώ. Το όνομα αυτού; Dove Moisture body oil. Το καινούργιο λάδι σώματος της DOVE, ήρθε για να σου δείξει και να σου αποδείξει πως αξίζει όχι μόνο τη προσοχή σου, αλλά δικαιωματικά και μια θέση στο boudouir σου.  Ωραίο, μυρωδάτο και πολύ διαφορετικό από τα κοινά λάδια σώματος που καταλήγουν να κάνουν το δέρμα να μοιάζει έτοιμο για το τηγάνι και εκπληρώνει στο έπακρον τη non-greasy ένδειξή του, που φαίνεται φαρδιά πλατιά στο καπάκι του.
Η αλήθεια είναι πως δηλώνω μια ελαφριά εμμονή γύρω από την ενυδάτωση (ιδιαίτερα όσο χειμωνιάζει) και προσπαθώ να δοκιμάζω ό,τι καινούργιο δω ανά καιρούς στα ράφια των καταστημάτων. Είτε για να βρω το καινούργιο μου αγαπημένο είτε απλά για να μπορώ να τεκμηριώσω την απόρριψή μου απέναντι σε κάποιο από αυτά.
Να σου συστήσω λοιπόν ένα λάδι που πραγματικά με εξέπληξε με τα αποτελέσματά του. Γενικά, είμαι πιστή στα γαλακτώματα που αφήνουν αυτό το γλυκό, τρυφερό, απαλό και έτοιμο για φίλημα δέρμα. Ανέκαθεν προτιμούσα και συνεχίζω να προτιμώ τις πολύ απαλές μυρωδιές που παραπέμπουν σε υγεία, καθαριότητα και τη μαγική (κατ'εμέ) αίσθηση του μόλις είχα ένα υπέροχο και χαλαρωτικό ντους. Έτσι και σε αυτή τη περίπτωση επέλεξα το Pistachio Cream with Magnolia.
Χάρη στην ιδιαίτερη σύστασή του απορροφάται εκπληκτικά εύκολα και γρήγορα και μπορεί άνετα να αντικαταστήσει ένα γαλάκτωμα σώματος. Προτίμησε να το εφαρμόσεις αμέσως μόλις βγεις από το μπάνιο, και όσο οι πόροι του δέρματος είναι ακόμα ανοιχτοί, ώστε να πετύχεις τα μέγιστα αποτελέσματα των δυνατοτήτων του.
Η συσκευασία του, ούσα εξαιρετικά μελετημένη, προσθέτει ένα ακόμα συν στο συγκεκριμένο προϊόν. Δε λερώνει, δε λεκιάζει, που λένε. Και μπορείς να μείνεις ήσυχη πως δεν θα γεμίσει αντιαισθητικούς λεκέδες όλος ο περιβάλλοντας χώρος σου, κατά την εφαρμογή του.
Στα μείον του η έλλειψη αντιστάθμισης τιμής - ποσότητας. 10 ευρώ περίπου για τα 150 ml είναι μάλλον αρκετά μεγάλο ποσό δεδομένου ότι λόγω υγρής μορφής καταναλώνεται πολύ ευκολότερα.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design