Mascara Test Drive it is...


Ναι καλά καταλάβατε. Το mascara test drive που σας είχα υποσχεθεί ήρθε. Δεν θα περιαυτολογήσω όμως περισσότερο και θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.


1. MAX FACTOR false lash effect
+ Ιδιαιτέρως οικονομική για αυτό που προσφέρει. Πολύ καλό αποτέλεσμα ακόμα και στη περίπτωση που δεν έχετε ήδη πυκνές βλεφαρίδες. Αγαπώ ιδιαιτέρως τη μπλε της απόχρωση.
- Λόγω της πυκνότητας στο βουρτσάκι θέλει λίγη προσοχή στην εφαρμογή της για να μη μουτζουρωθείτε.


2. MAC ZOOM LASH
+ Η αδυναμία μου στη MAC είναι γνωστή. Η φόρμουλά της διαθέτει ένα ιδιαιτέρως έντονο μαύρο χρώμα που οφείλω να ομολογήσω πως δύσκολα βρίσκω.
- Παρ'όλα αυτά και παρά την αγάπη μου στο συγκεκριμένο brand, το αποτέλεσμα με απογοήτευσε πάρα πολύ. Πολύ λεπτόρευστη που δημιουργεί ένα βάρος στις βλεφαρίδες. Ιδιαίτερα αν τη φοράτε για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, θα διαπιστώσετε πως αρχίζει και "στάζει" πολύ εύκολα. Το αποτέλεσμα που μου έδωσε δεν ήταν αντίστοιχο αυτού που υπόσχεται, παρά το γεγονός πως έχω ήδη και μακριές και πυκνές βλεφαρίδες εκ φύσεως. Δεν θα την πρότεινα.





3. Inglot Colour Play
+ Προτίμησα να πάρω ένα έντονο χρώμα όπως το "μωβ" της με κωδικό 04. Όχι δεν είναι μωβ...Όχι δεν είναι μπλε...Είναι κάτι ενδιάμεσο, που εγώ ονομάζω indigo (ελληνιστί λουλακί). Λατρεύω το βουρτσάκι της, λατρεύω την απόχρωσή της, λατρεύω την ένταση που δίνει στο βλέμμα και λατρεύω και τη τιμή της. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε. Plus θα λατρέψετε και τις άλλες τις αποχρώσεις.
- Ουδέν αρνητικό σχόλιο.


4. Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Luxurious Mascara
+ Καταπληκτική φόρμουλα. Τέλειο βουρτσάκι που υπόσχεται ένα πλούσιο και έντονο αποτέλεσμα. Αν τη τοποθετήσετε με έμφαση στις ρίζες των βλεφαρίδων σας θα τις κάνετε να μοιάζουν πραγματικά σαν ψεύτικες. Η βιολετί απόχρωση που επέλεξα είναι πανέμορφη και με χρώμα που θα κάνει τους γύρω σας να σας κοιτούν στα μάτια. Είναι ίσως το μοναδικό προοϊόν από brands υψηλών οίκων ραπτικής που το συνιστώ ανεπιφύλακτα και που το αγοράζω ξανά και ξανά.
- Στα μείον το υψηλό της κόστος, αλλά κάθε τόσο τα μεγάλα καταστήματα συνηθίζουν να βάζουν εκπτώσεις που τη κάνουν πιο προσιτή.

5.  L'oreal VOLUME MILLION LASHES extra black
+ Ανήκει στις σταθερές μου αξίες τα τελευταία 2 χρόνια και είναι αυτή που αγοράζω ξανά και ξανά. Οικονομική σχετικά στη τιμή της και έχει αρκετή ποσότητα η συσκευασία της. Έντονο μαύρο αποτέλεσμα και εύκολη στην εφαρμογή. Δεν στάζει παρόλο που τη φοράω για πολλές πολλές ώρες καθημερινά.
- Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές αλλά τις κάνει σίγουρα να φαίνονται πιο μακριές. Έχει καλύτερα αποτελέσματα με τη δεύτερη στρώση.






Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design