It's a peachy peach...

Το καλοκαίρι μπήκε πλέον και ημερολογιακά, και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους προς τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και εξορμήσεις. Όπως γίνεται πάντα οι τάσεις της μόδας είναι και πάλι πολύχρωμες, φρέσκες αλλά πάνω απ’όλα ελαφριές. Το κοραλλί, το κίτρινο και το τιρκουάζ έχουν και φέτος τη τιμητική τους με μια νέα εμφάνιση που θα μας εξιτάρει πολύ να τη δοκιμάσουμε, το ροδακινί. Όμορφο, χαριτωμένο, κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο μας προσκαλεί και μας προκαλεί να επιστρέψουμε στα χρόνια της αθωότητας.
Όπως έχουμε ξαναπεί προτιμάμε τις ανοιχτές αποχρώσεις αν έχουμε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τις πιο σκούρες αν έχουμε σκουρόχρωμη. Δεν υπάρχει κάτι που δε μας πάει, όλα είναι θέμα σωστής προσαρμογής της μόδας πάνω στο ύφος και τα χρώματά μας. Δοκιμάστε το στα χείλη στη ματ εκδοχή του και με ένα eyeliner στα μάτια για μια πιο επιτηδευμένη εμφάνιση, ή κάτι πιο glossy στα χείλη και γυμνά μάτια με άφθονη ποσότητα μάσκαρα για αναδείξετε το «κοριτσάκι» που κρύβετε μέσα σας.
Είναι όμορφο, διακριτικό, ρομαντικό, ευκολοφόρετο, βολικό, και πάει με όλα. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να καταλάβουμε πως αυτό το καλοκαίρι είναι το κλειδί για όλες μας τις εμφανίσεις. Επίσημες ή πρόχειρες, πρωινές ή βραδινές. Φορέστε το στα νύχια, στα μάτια, στα ζυγωματικά και στα χείλη. Παίξτε με πιο σκούρες αποχρώσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού ή με τα πολύχρωμα μολύβια σας σε πάνω και κάτω βλέφαρο. Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι, και όπως όλα τα παιχνίδια θέλει φαντασία.
Καλό καλοκαίρι μας λοιπόν!!!


Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design