Οι σωστές βάσεις κάνουν τη διαφορά...


 Η σωστή βάση είναι ένα πρόβλημα που το βρίσκω μπροστά μου συνεχώς...Τελικά η εμμονή που έχουν οι περισσότερες να υπερφορτώνουν το δέρμα τους με την ελπίδα ότι έτσι θα καλύψουν οποιαδήποτε αντιαισθητικά σημαδάκια...Λάθος...Όσο το φορτώνετε τόσο τα κάνετε εντονότερα...
1. Περάστε το πρόσωπό σας με την ενυδατική σας.
2. Ένα primer θα βοηθήσει το δέρμα σας να δεχτεί το μακιγιάζ και θα το διατηρήσει αναλλοίωτο μέσα στη μέρα. Αν περιέχει και συστικά σιλικόνης θα γεμίσει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης κ θα κάνει το δέρμα πιο ομοιόμορφο.
3. Η σωστή επιλογή foundation είναι πολύ σημαντική. Δώστε προσοχή στην υφή του. Τα πολύ γυαλιστερά θα σας δείχνουν ιδρώμένη και τα πολύ ματ ταλαιπωρημένη και άτονη.
4. Το foundation σε συνδυασμό με ένα πράσινο concealer θα καλύψει τα μικρά κόκκινα σπυράκια και σημαδάκια που κάνανε ξαφνικά την εμφάνισή τους. Ενώ το concealer σας θα φωτίσει τη περιοχή των ματιών.
5. Η τοποθέτησή του πρέπει να είναι σε πολύ μικρές ποσότητες ώστε να έχετε ένα πιο αόρατο αποτέλεσμα. Τοποθετήστε μικρές κουκίδες στη ζώνη του Τ και απλώστε το σε όλο σας το πρόσωπο με τα δάχτυλά σας. Η εφαρμογή του foundation με τα δάχτυλά μας, δίνει ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα λόγω τη θερμότητας που παράγεται ανάμεσα σ'αυτά και το προϊόν.
6. Μια διάφανη πούδρα στο τέλος με ένα φαρδύ πινέλο θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design