Μυστικά ομορφιάς Vol. 9

MATIA
Σχήμα φρυδιών
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν το βλέμμα σας και το μακιγιάζ των ματιών σας. Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών μπορούμε να τονίσουμε το φυσικό τους χρώμα και να διορθώσουμε το σχήμα τους.

ΣκιέςΣτις σκιές δεν παίζει μόνο ρόλο το χρώμα που θα επιλέξουμε αλλά και η μορφή της σκιάς. Υπάρχουν σκιές σε σκόνη, σε κρεμώδη μορφή ακόμα και σε στικ. Για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών σας, απλώστε μια μικρή ποσότητα concealer στην επάνω περιοχή του ματιού. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα στη σκιά, χρησιμοποιείστε ένα μικρό βουρτσάκι για να την απλώστε, ενώ για πιο έντονο αποτέλεσμα, σφουγγαράκι.
Μάσκαρα
Εάν έχετε σκουρόχρωμες βλεφαρίδες επιλέξτε το μαύρο χρώμα για περισσότερη ένταση. Το απαλό μαύρο είναι ιδανικό για τα άτομα που έχουν σκούρες καστανές, ανοιχτές καστανές ή ξανθές βλεφαρίδες και προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η μπλε μάσκαρα δίνει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε ανοιχτόχρωμες, σκούρες καστανές ακόμη και σε ξανθιές βλεφαρίδες.

Η απόχρωση της επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική για την επιλογή του κραγιόν. Μπορεί να βρείτε ένα σωστό κόκκινο ή ένα λάθος, ένα σωστό ροζ ή ένα λάθος για εσάς.
ΧΕΙΛH
Συμβουλή
Ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, μπλε μάτια – επιλέξτε ένα ροζ-κόκκινο κραγιόν.Κόκκινα μαλλιά με ζεστό τόνο επιδερμίδας με φακίδες – επιλέξτε ένα πορτοκαλί – κόκκινο κραγιόν.Οι θερμές-καστανές δείχνουν καλύτερες με πλούσια, κόκκινα κραγιόν.

Ενυδατικά κραγιόν
Ιδανικά για ξηρά χείλη. Χρησιμοποιήστε το και μόνο του το βράδυ για θεραπεία πριν πάτε για ύπνο.
Για να τονίσετε περισσότερο τα χείλη σας. Τα Colour by Oriflame Liquid Volume Lip Colour, αντανακλούν το φως και δείχνουν τα χείλη μεγαλύτερα και γεμάτα.

Ματ κραγιόν
Συνήθως είναι και τα πιο μακράς διάρκειας, περιέχουν Βιταμίνη Ε και αντιηλιακά φίλτρα.

Κραγιόν με αντιγηραντικές ιδιότητεςΜε αντιηλιακά φίλτρα επίσης, που προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση και τις φθορές από την έντονη ακτινοβολία. Υπάρχουν σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις.

ΝΥΧΙΑ
Τα χέρια και τα νύχια παραμελούνται συχνά. Εκτίθενται διαρκώς σε περιβαλλοντικές συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα και ερεθισμούς . Να θυμάστε πάντα ότι τα χέρια και τα νύχια σας είναι το ίδιο εκτεθειμένα όπως και το πρόσωπο. Περιποιηθείτε τα νύχια και τα χέρια σας κάθε εβδομάδα με ένα μανικιούρ πριν να απλώσετε το βερνίκι νυχιών.
1. Προετοιμασία
Κόψτε τα νύχια, λειάνετε τις άκρες και αφαιρέστε τα πετσάκια.

2. Προστασία
Απλώστε ένα σκληρυντικό νυχιών για να προστατεύσετε τα νύχια και να αποτρέψετε το βερνίκι νυχιών να ξεφλουδίσει.

3. Φροντίδα
Χρησιμοποιείστε κρέμα χεριών καθημερινά, πολλές φορές μέσα στη μέρα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα χέρια σας πιο νεανικά.

4. Χρωματίστε με βερνίκια
Για γρήγορο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα περάστε από τις άκρες των νυχιών το ειδικό λευκό μολύβι Nail White Pencil. Μη στεγνώνετε τα νύχια κουνώντας γρήγορα τα χέρια σας γιατί αλλοιώνεται η υφή του χρώματος.


ΜΑΛΛΙΑ
Λούστε τα μαλλιά σας απαλά, χρησιμοποιείστε λίγη ποσότητα σαμπουάν και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Τα υπολείμματα του σαμπουάν αφήνουν θαμπό χρώμα στα μαλλιά και ελκύουν την σκόνη. Τελειώστε το λούσιμο με ένα κρύο ξέβγαλμα ώστε να κλείσουν οι πόροι.
Μην τοποθετείτε το σαμπουάν κατευθείαν πάνω στα μαλλιά. Απλώστε το στα χέρια και τρίψτε τα μεταξύ τους, ώστε να σκορπίσετε και θερμάνετε τα ενεργά συστατικά.
Για να πάρετε ότι περισσότερο από το μαλακτικό, εξασφαλίστε ότι τα μαλλιά είναι λίγο στεγνά. Έτσι το μαλακτικό δεν θα αραιωθεί από το νερό.
Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά, κρατήστε το πιστολάκι τουλάχιστον 30 εκατοστά μακριά τους ώστε να μην καταστραφεί η ρίζα τους.
Αποφύγετε να ψεκάσετε Λακ κατευθείαν στα μαλλιά. Ψεκάστε στη χτένα και περάστε την από τις ρίζες, στις άκρες.
Κρατήστε τα μαλλιά, μακριά από τον ήλιο, ώστε να αποφύγετε τη θαμπάδα και την ξηρασία.
Αθληθείτε συχνά και κοιμηθείτε αρκετά, αφού και τα δυο βελτιώνουν την κατάσταση των μαλλιών σας.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design