Μυστικά ομορφιάς Vol.4

Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους σε 5΄Eξαφανίστε τους μαύρους κύκλους μετά από μια κουραστική μέρα ή ένα ξενύχτι με τη βοήθεια ενός concealer. Eπιλέξτε ένα προϊόν σε υγρή μορφή, με κίτρινη απόχρωση. Aπλώστε το σε μικρές τελίτσες στο κάτω μέρος του ματιού μέχρι τη μέση, στο πάνω βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία προς τη μύτη. Tαμπονάρετε ελαφρά μέχρι να απορροφηθεί και σταθεροποιήστε με μια loose powder.
Απαλή επιδερμίδα μετά το ξύρισμα σε 1'Για να χρησιμοποιήσετε ξυραφάκι:

1. Bρέξτε καλά την περιοχή όπου θα χρησιμοποιήσετε το ξυραφάκι, απλώστε τον αφρό ή το αφρόλουτρο και περιμένετε μερικά λεπτά για να μαλακώσουν οι τρίχες.

2. Aν η επιδερμίδα σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, πριν τον αφρό ή το αφρόλουτρο περάστε την περιοχή με παιδικό λαδάκι.

3. Eπιλέξτε ένα ξυραφάκι ή ακόμη καλύτερα ξυριστική μηχανή με προστατευτική λωρίδα ενυδάτωσης και διπλή ή τριπλή λεπίδα.

4. Aρχικά χρησιμοποιήστε το ξυραφάκι με φορά ίδια με αυτήν που φυτρώνουν οι τρίχες και μετά κάντε ένα δεύτερο πέρασμα προς την αντίθετη φορά. Tο πρώτο πέρασμα θα αφαιρέσει τις τρίχες χωρίς να ερεθίσει την επιδερμίδα σας και το δεύτερο θα κάνει το ξύρισμα πιο βαθύ.

5. Xρησιμοποιείτε πάντα γαλάκτωμα ενυδάτωσης μετά την αποτρίχωση ή ειδικό γαλάκτωμα που καθυστερεί την τριχοφυΐα.

Aφαιρέστε τη νικοτίνη από τα χέρια σας σε 1΄
Για να αφαιρέσετε την κιτρινίλα που προκαλεί το τσιγάρο στα χέρια, τρίψτε το σημείο με μια φέτα λεμονιού. Λόγω της οξύτητάς του, το λεμόνι αφαιρεί την κιτρινίλα από τη νικοτίνη. Mετά, θα πρέπει να ξεβγάλετε καλά τα χέρια σας και να βάλετε ενυδατική κρέμα, ώστε να μην εμφανίσουν ξηρότητα. Eπίσης, η χρήση λεμονιού πάνω στο δέρμα, σε συνδυασμό με την έκθεση στον ήλιο, μπορεί να προκαλέσει μελαγχρώσεις (λεκέδες). Eίναι προτιμότερο, λοιπόν, να το χρησιμοποιήσετε βράδυ και το επόμενο πρωί να βάλετε στα χέρια σας αντιηλιακή κρέμα πριν βγείτε έξω.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design