Μυστικά ομορφιάς Vol.3



- Στις βραδινές σου εξόδους αναγκάζεσαι κάθε μία ώρα να πηγαίνεις στην τουαλέτα για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου; Υπάρχει λύση! Ψέκασε από απόσταση λίγη λακ στο πρόσωπό σου, προσέχοντας φυσικά να μην πέσει στα μάτια σου. Θα βοηθήσει το make up και το ρουζ σου να διαρκέσουν πολύ περισσότερο. Θυμήσου μόνο να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου πολύ καλά όταν επιστρέψεις!


- Η μάσκαρά σου έχει ξεραθεί ή κοντεύει να τελειώσει και δεν προλαβαίνεις να αγοράσεις καινούργια, γιατί ο φίλος σου σε περιμένει σε μία ώρα; Κανένα πρόβλημα! Ρίξε μέσα στη συσκευασία της λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και ανακίνησέ την καλά πριν τη χρησιμοποιήσεις. Το προϊόν θα γίνει σαν καινούργιο, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές ακόμα μέχρι να αδειάσει τελείως!


- Μήπως τα μάτια σου τελευταία δείχνουν πρησμένα και ταλαιπωρημένα από τις αϋπνίες ή την κούραση; Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες με δύο χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού! Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις τσάι, μην πετάξεις τα φακελάκια, αλλά άφησέ τα να κρυώσουν για λίγη ώρα. Στη συνέχεια, κάλυψε με αυτά τα μάτια σου και μείνε έτσι για δέκα λεπτά. Μόλις τα αφαιρέσεις, τα μάτια σου θα είναι πιο ξεκούραστα, ενώ οι αντιαισθητικές σακούλες θα έχουν μειωθεί αισθητά!

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design