Ηλιοκαμένο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Οι διακοπές ήρθαν και έφυγαν για τους περισσότερους από εμάς που επιστρέψαμε στη ρουτίνα μας και στο καθημερινό μας πρόγραμμα...Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το μακιγιάζ μας και γενικότερα η εξωτερική μας εμφάνιση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα...Το μακιγάζ μας πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο μας χρώμα που με τόσο κόπο αποκτήσαμε...Το bronze μακιγιάζ είναι μια τεχνική που αν γίνει σωστά μπορεί να έχει θαυματουργά αποτελέσματα αλλά αν πέσουμε στις παγίδες του τότε μπορεί το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ άγριο και "ξένο"...Αυτές τις παγίδες λοιπόν θα αναλύσουμε σήμερα για να συνεχίσουμε να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές και μετά το πέρας των διακοπών μας.
1. Η σωστή βάση και το σωστό concealer. Η αλήθεια είναι πως τα προϊόντα που έχουμε στο νεσεσέρ μας ταιριάζουν στο πρόσωπό μας τους χειμερινούς μήνες αλλά το καλοκαίρι μας χλωμιάζουν. Επειδή όμως στις εποχές που ζούμε το βρίσκω τουλάχιστον ασύμφορο να έχουμε από ένα foundation για τη κάθε βαθμίδα μαυρίσματος που αποκτούμε, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα "terracotta"...Εφαρμόστε τη βάση σας έτσι όπως ξέρετε αλλά σε μικρότερη ποσότητα για να δείχνει το αποτέλεσμα πιο ανάλαφρο και μ'ένα φαρδύ πινέλο περάστε το πρόσωπό σας με μια πούδρα σε bronze χρώμα (όχι όμως με μεταλλικά στοιχεία) επιμένοντας στα σημεία που κοκκινίζει φυσικά το πρόσωπο από τον ήλιο όπως η μύτη και τα ζυγωματικά.
2. Εφαρμόστε ένα ρουζ στις ίδιες αποχρώσεις ή σε λίγο πιο ροδακινί με μεταλλικά στοιχεία όμως αυτή τη φορά στα ψηλότερα σημεία των ζυγωματικών. Θα δώσει μια λάμψη και θα σας κάνει πιο δροσερές. Προσοχή με τη ποσότητα γιατί αν το παρακάνετε το αποτέλεσμα θα είναι να μπορούν να σας δουν από πολύ πολύ μακρυά. Ιδανικά ανακατέψτε ένα ματ μ'ένα μεταλλικό ρουζ για να δείχνει το αποτέλεσμα πιο φυσικό αλλά και λαμπερί ταυτόχρονα.

3. Μια σκιά σε γήινες αποχρώσεις σε οποιαδήποτε τεχνική θελήσετε εσείς, είτε αυτή είναι smokey, είτε είναι κάτι πιο ελαφρύ θα τονίσει τα μάτια σας. Προτιμήστε αποχρώσεις που είναι κοντά στη βάση του προσώπου σας για να μην δείχνει άγριο μαζί με τη σκούρα επιδερμίδα σας. Ένα γκρι ή ένα καφέ μολύβι καλά σβησμένο θα δώσει βάθος στο βλέμμα σας, ενώ ένα άσπρο μολύβι στην εσωτερική γωνία του κάτω και του άνω βλεφάρου θα σας δείχνει πιο ξεκούραστες (προτιμήστε το κυρίως για τις πρωινές ώρες της ημέρας).
4. Άφθονες ποσότητας μαύρης ή καφέ μάσκαρας (κυρίως για τις ανοιχτόχρωμες και τις ξανθιές) και ένα lipgloss σε φυσική απόχρωση θα σας δώσει τη φρεσκάδα που χρειάζεστε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design