6+1 λάθη της καθημερινότητάς μας...

Η αλήθεια είναι πως η γυναίκες ενημερώνονται πλέον συνεχώς γύρω από τα θέματα ομορφιάς. Ειδικά η κατηγορία 18-35 είναι πολύ πιο ενημερωμένη απ'όσο παλιότερα. Παρ'όλα αυτά κάποια λάθη συνεχίζουν να γίνονται με αποτέλεσμα η τελική εικόνα να είναι αδικημένη σε σχέση με αυτή που θα μπορούσε να είναι. Έτσι υπάρχουν κάποια τρικ τα οποία θα σας βοηθήσουν να έχετε πάντα λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα.

Λάθος Νο 1: Θεωρείτε πως όσο περισσότερη ενυδατική χρησιμοποιήσετε τόσο περισσότερη ενυδάτωση θα λάβει το δέρμα σας. Το πρόσωπο και το σώμα μας χρειάζεται τη σωστή ποσότητα η οποία είναι πάντα μία συγκεκριμένη αλλά τη χρειάζεται σε καθημερινή βάση. Το ότι τη μια μέρα βάλατε περισσότερη δεν σημαίνει πως μπορείτε να το αποφύγετε την επομένη. Θέλει σύστημα. Καθημερινό!!!

Λάθος Νο2: Βάζετε μέικαπ πριν στεγνώσει η ενυδατική. Αυτό επιβαρύνει το δέρμα σας πάρα πολύ καθότι δεν επιτρέπει στην κρέμα να δράσει σωστά και να σας προστατέψει έτσι όπως πρέπει από το μέικαπ που θα δεχτεί στη συνέχεια. Η ενυδατική σας πρέπει να στεγνώσει πλήρως πριν εφαρμόσετε το μέικαπ σας, διαφορετικά δεν θα κρατήσει στη διάκρεια της ημέρας και γρήγορα θα δείχνετε κουρασμένες και με σημάδια. Πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει. Πολλές γυναίκες, λόγω λιπαρής επιδερμίδας ίσως χρειάζονται περισσότερο από ένα λεπτό.

Λάθος Νο3: Το άρωμά σας πρέπει να το φοράτε πριν ντυθείτε. Είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο το άρωμα να έιναι η τελευταία μας κίνηση πριν φύγουμε από το σπίτι. Τα αρώματα όπως και τα περισσότερα καλλυντικά αλληλεπιδρούν με τη θερμοκρασία και το PH του σώματός μας. Έτσι αν βάλετε άρωμα ενώ έχετε ήδη ετοιμαστεί, η μυρωδιά ανακατεύεται με το ύφασμα του ρούχου και αλλοιώνεται. Για το λόγο αυτό πριν ετοιμαστείτε, ψεκάστε μία ή δύο φορές τα καίρια σημεία! Γόνατα, καρπούς, την άκρη του λαιμού ή πίσω από τα αυτιά.


Λάθος Νο4:  Όταν βγάζετε τα φρύδια σας μη στέκεστε πολύ κοντά στο καθρέφτη σας. Πρέπει να έχετε κάποια απόσταση έτσι ώστε να βλέπετε το φρύδι ως συνολική εικόνα και όχι ως μεμονωμένες τρίχες.Με αποτέλεσμα είτε να είναι άνισα μεταξύ τους είτε να τους χαλάτε το σχήμα και μετά να θέλει αρκετό καιρό για να διορθωθεί. Πλησιάστε μόνο για να διορθώσετε κάποια λεπτομέρεια.

Λάθος Νο5: Η περιποίηση του προσώπου σας πρέπει να φτάνει μέχρι το ντεκολτέ σας. Ως γνωστόν ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι δύο περιοχές εξίσου ευαίσθητες με το πρόσωπό μας και το ίδιο επιρρεπείς στον ήλιο, στο κρύο και στη ξηρότητα. Γι αυτό όταν βάζετε αντηλιακή κρέμα ή κάποιο άλλο προϊόν ομορφιάς στο πρόσωπό σας, μην παραμελείτε το λαιμό σας καθώς και το στήθος σας.

Λάθος Νο6: Κάθε φορά που βγαίνει κάποιο σημάδι στο πρόσωπό σας, σας πιάνει πανικός. Αμέσως αρχίζετε να το πειράζετε, να προσπαθείτε να το σπάσετε, να το καλύψετε και εφοδιάζεστε μέ κάθε είδους φαρμακευτικά σκευάσματα προκειμένου να απαλλαγείτε. Αφήστε το να αναπνεύσει και ο οργανισμός θα το θεραπεύσει από μόνος τους. Ακολουθείστε τις οδηγίες του φαρμοκοποιού και της συσκευασίας και αν επιμένει επισκευτείτε κάποιο δερματολόγο.


Λάθος Νο7:  Νομίζετε ότι όσο περισσότερο νερό πίνετε τόσο πιο γρήγορα θα αποβληθούν οι τοξίνες από το σώμα σας. Δεν πρέπει να υπερβάλετε ούτε σ'αυτή τη περίπτωση. Θέλει και εδώ σύστημα. Μην υπερβαίνετε τα 2 λίτρα νερό την ημέρα γιατί μπορεί να έρθουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Βάλτε στο πρόγραμμά σας τη συγκεκριμένη ποσότητα νερού και θα είστε μια χαρά.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design