4 τρόποι για να παρατείνετε τη καλοκαιρινή σας εμφάνιση

Δυστυχώς το καυτό καλοκαίρι έφυγε...και μαζί με αυτό σιγά σιγά και η ηλιοκαμένη μας όψη που με τόσο κόπο αποκτήσαμε...Ιδού λοιπόν 3+1 τρόποι για να παρατείνετε τη καλοκαιρινή σας όψη...

1. Τα μαλλιά σας μετά τις διακοπές δείχνουν πολύ κουρασμένα και θολά μετά από τη μεγάλη ποσότητα ηλίου, αλατιού και προϊόντων styling που δέχτηκαν...Μια επίσκεψη σε κάποιο κομμωτήριο για μια εντατική θεραπεία ή κάποια από αυτές που ήδη γνωρίζετε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι σας θα τους χαρίσουν τη χαμένη τους υγιή όψη...

2. Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του μάνγκο ή του ροδάκινου στο ρουζ για να αποκτήσετε αυτά τα γεμάτα υγεία και ποτισμένα από τον ήλιο ζυγωματικά. Έτσι θα ξεγελάτε τους γύρω σας.

3. Τα μαλλιά σας το καλοκαίρι έχουν αυτό το κυματισμό σαν να μη προσπαθήσατε καν για να το πετύχετε. Επενδύστε σε κάποιο σίδερο που θα σας χαρίσει αυτές τις μπούκλες και σε συνδυσαμό με λίγο αφρό τα μαλλιά σας θα "μυρίζουν" καλοκαίρι.


4. Τελευταία συμβουλή παρατείνετε για λίγο ακόμα το καλοκαιρινό σας άρωμα. Έτσι θα νιώθετε ότι βρίσκεστε ακόμα στις διακοπές σας και θα ανεβάζει τη διάθεση και τη λίμπιντό σας.

Copyright © by Evi's Beauty Lab. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design